Czołem, niezalogowana osobo!
Paciak.pl to społeczność motocyklistów skupiająca się głównie na świetnej atmosferze. Nasze forum jest dostępne dla zarejestrowanych użytkowników. Nie krępuj się i dołącz do nas.
Rajd Paciak 2023
-
@katera czy to temat do szerszej debaty i ewentualnej ankiety czy zostało to już ustalone i amen?
-
@wtchr napisał w Rajd Paciak 2023:
- Zbyt mała odległość od zlotu, który również przesuwa się z czerwca na lipiec. Dla mnie odległość miesiąca między takimi imprezami to za mało.
W tym roku odległość między imprezami to było lekko ponad 2 miesiące.
-
@wtchr na paciaku nic nigdy nie jest na amen
Chcesz dyskusji, to ją otwórz, rób ankietę, pytaj. To nie mój rajd, to nasz rajd
-
Jak ustalaliśmy z Kubą zlot na ten rok to plan był taki: ostatni weekend przed końcem roku szkolnego. Czyli około połowa czerwca.
Nie ma jeszcze wakacji, wiec mniejsze oblężenie ośrodków i rodzice mający dzieci mają chyba większe możliwości jeszcze wtedy.
Nie wiem skąd Ci się wzięło @wtchr ze na lipiec przesuwany zlot?
-
@Fasolka nie chodziło mi o ostatni zlot, mieliśmy dwa zloty (a może nawet trzy?) w lipcu. W ankietach z wyborem terminu zlotu lipiec często ma bardzo silną reprezentację i wydaje się, że z tego samego powodu, co rajd w sierpniu - pogoda.
-
@katera nie jestem organizatorem ani jednego, ani drugiego. Nie chcę być postrzegany, jakbym robił komuś pod górkę, więc nie będę robił żadnej ankiety.
-
Moje trzy grosze:
Najważniejsze by termin był znany z odpowiednim wyprzedzeniem. A czy to będzie tydzień w tą czy tamtą to bez znaczenia.
Co prawda byłem na połowie rajdów tylko, ale poza ostatnim to pogodą nie rozpieszczały za bardzo.
-
@mariom napisał w Rajd Paciak 2023:
Co prawda byłem na połowie rajdów tylko, ale poza ostatnim to pogodą nie rozpieszczały za bardzo.
Nom, jak w Gołkowicach jak przyjarało mi ramiona i wszyscy się smażyli na punkcie 1 pomocy. xD
A na Zlocie w tym roku też pizgało w cholere, więc też trzeba zmienić na sierpień.
-
@gaily napisał w Rajd Paciak 2023:
A na Zlocie w tym roku też pizgało w cholere, więc też trzeba zmienić na sierpień.
trzeba dwa w jednym zrobić XD
-