Wielka Krokiew na dwóch kółkach
-
elegancko panie @Ostasz

-
@tosyu na stravie jestem pod imieniem i nazwiskiem. Flagę poproszę szwajcarską
, jak apteczka 
-
Nick na Stravie: Norbert P
Flaga - Szwecja -
@franek-pokrywko zapraszamy, w górach na urlopie też idzie wypożyczyć rower choć na ten 1km dla odznaki

-
Ten post został usunięty! -
nick jak na paciaku
flaga Kanady

-
Strava: Kuba Grom
Flaga: Republika Tajwanu z 1895 roku
-
Wchodzę w to ale nie chce listka, nie będę jeździł na elektryku. Chce być dorosły i jeździć w zawodach

Strava: Łukasz Łoza
Flaga: The Isle of Man
-
zgłaszam się, flaga chyba oczywista XD
loguję się z fb, więc chyba Imie Nazwisko
-
Chyba Olka Fasolka

-
@sebawo napisał w Wielka Krokiew na dwóch kółkach:
flaga chyba oczywista
niespecjalnie
jaką flagę chcesz? -
-
-
To proste jaką Seba chce flagę:
http://www.free-music-app.com/?v=ckVYO9oI8vc&l=plJa poproszę flagę Białegostoku, bo jest ładna

-
Jeżdżę tylko na rowerku stacjonarnym, więc chyba się nie kwalifikuję do wyzwania, ale po prostu chcę skorzystać z okazji do przypisania sobie flagi Śnieżnogorska aka Murmańska-60:

-
-
XDD
-
@sebawo o chuj jak skisłem XD dobra, masz to jak w banku XD
Ja też się zgłaszam, na stravie pod imieniem i nazwiskiem a flagę wybieram sycylijską

Oczywiście bez nagród dla mnie poza odznaką skoro organizuje, ale bawić też się chce!
-
Mateusz Lisik
Startuję pod banderąXBoxaKirgistanu
-
Łukasz Zabielski
Flaga Polski

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się