Zbiórka przedmiotów umilających zlot
-
Cześć.
Formalne zagadnienia związane ze zlotem mamy już załatwione. Pozostały tematy już mniej angażujące mnie, a pozwalające zaangażować się Wam. W związku z tym fajnie by było, gdyby na zlocie pojawiły się przedmioty, które mogłyby nam umilić wspólny czas. Głośniki bluetooth, drony, aparaty i kamery, piłki, skakanki, co tam Wam przyjdzie do głowy.
Sam nie chcę narzucać rzeczy, które mogłyby być spoko. Stworzyłem więc listę, która może pomóc określić niezbędne gadżety i zapewni, że wiele osób nie przywiezie tego samego

Arkusz jest tutaj:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1x-9sDcr_qF-RLMcZQpT5IoBGVYppC12XJwzh-t3PlZg/edit#gid=0Arkusz jest częścią większego pliku, gdzie znajdziecie więcej przydatnych informacji, wystarczy przełączać się po arkuszach.
Pozdrawiam
wtchr
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się