Sobotnia trasa zlotowa
-
Cześć.
Zastanawiałem się, czy udostępniać trasę zlotową przed zlotem czy nie. Przypomina mi się ostatni zlot, gdzie część trasy została już przejechana przez “czwartkowiczów” i nie czuli potrzeby jechania z “piątkowiczami”. Można ich zrozumieć, mimo, że oczekiwania były inne, ale też nie ma sensu nikogo do czego zmuszać. Jedni nie lubią jeździć w grupie, inni uwielbiają. Nie ma co mieszać jednych z drugimi, demokracja.
W związku z tym trasa zlotowa się odbędzie, ale nie zależy nam na samym jej przejechaniu. Zależy nam na dotarciu do punktów w dowolny sposób, ale byleby na tych punktach się spotkać.
Kilka zdjęć pamiątkowych z tych lokalizacji (może ktoś powtórzy pozę po 7 latach):

Harmonogram trasy zlotowej:
SOBOTA
- 10:45 Wyjazd tych, którzy muszą na stację benzynową, w okolicy jest Orlen i Lotos
- 11:00 Ruszamy o godzinie 11:00 spod ośrodka KASIA.
- 11:30 Wracamy do korzeni czyli śladami Motomirko udajemy się pod Dąb Bartek
- 11:45 Po wykonaniu pamiątkowych fotek jedziemy dalej.
- 12:20 Zbieramy się na punkcie widokowym wszyscy (cały zlot), żeby wspólnie zrobić sobie zdjęcie na tle Gór Świętokrzyskich.
- 12:30 – ZDJĘCIE GRUPOWE – (nie spóźnić się!)
Potencjalny przebieg trasy (może się zmienić)
Tutaj podejmujemy decyzje, gdzie jedziemy na obiad. Robimy to w podgrupach. Część wraca do ośrodka na wykupiony obiad, część może jechać na kebaba do Kielc czy czego ich dusza zapragnie. Proponuję porozmawiać na ten temat w tym wątku albo przy ognisku wieczorem w piątek.
Po obiadku (będzie pewnie około 14:30) będzie czas na zwiedzanie okolic wedle własnego uznania.
Gorąca prośba do osób chętnych obstawiania kolumny zlotowej o zgłoszenie się w komentarzu pod wpisem. Te osoby powinny mieć na wyposażeniu kamizelki odblaskowe.
Pozdrawiam
wtchr -
@wtchr count me in, there is a train to stop

Rozumiem, że kamizelka we własnym zakresie?
-
@Noriad poproszę, jak się wyrobie, to zapewnie
-
Widzę że po trasie złotowej mamy dwa fotoradary. Zdjęcia grupowe zapewnione

-
@Adi Z typowym tempem “kolumnowym” o fotoradary bym się nie obawiał

-
@Noriad początek może nie, ale koniec ekipy… Hmmm
-
@Noriad ci w zielonych kamizelkach będą musieli uważać.
-
@Adi ale jak na zdjęciu będziesz miał więcej niż jeden pojazd, to i tak wtedy zdaje się zdjęcie leci do kosza, bo nie wiadomo który pojazd ma jaką prędkość
-
-
@gaily ba, byłem pewny, że absolutnie każdy robi sobie “selfie” przy takiej okazji

-
@czuraj ja czujem respekt przed takimi fotopstrykami nawet na moturze.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się