paciak.pl
    • Kategorie
    • Ostatnie
    • Zakładki
    • Użytkownicy
    • Grupy
    • Zarejestruj się
    • Zaloguj się

Konkurs na najlepszy gadżet Paciaka! Wyróżnij się i zgarnij nagrody!

Zaplanowany Przypięty Zablokowany Przeniesiony Zloty
    8 Posty 5 Uczestników 448 Wyświetlenia
    Załaduj więcej postów
    • Najpierw najstarsze
    • Najpierw najnowsze
    • Najwięcej głosów
    Odpowiedz
    • Odpowiedz, zakładając nowy temat
    Zaloguj się, aby odpowiedzieć
    Ten temat został usunięty. Mogą go zobaczyć tylko użytkownicy upoważnieni do zarządzania tematami.
    • wtchrW Niedostępny
      wtchr MotoWarszawa
      ostatnio edytowany przez

Cześć.

W tym roku, jak i w poprzednim zauważyliśmy znaczące zmniejszenie zainteresowaniem gadżetami paciakowymi. Nic dziwnego. Ile można mieć bluz, koszulek czy kubków.

Potrzebujemy powiewu świeżości. Chcemy, byście zaprezentowali gadżet w nowym wydaniu. Zadzwońcie do lokalnej drukarni, zamówcie sobie czapkę, nerkę, torbę na udo, smycz, okulary, naszywki, pościel, tatuaż zmywalny XD. Cokolwiek Wam przyjdzie do głowy.

Na zlocie jury złożone z losowo wybranych paciaków oceni gadżety i wyda werdykt. Najciekawsze dzieła zostaną wynagrodzone ciekawymi gadżetami okołomotocyklowymi :).

Branding obecnego zlotu (pliki graficzne) znajdują się tutaj:
      https://drive.google.com/file/d/112IAn0JhbUEeHpNj-oFFbHADG4SGaAzH/view?usp=sharing

Interesują Was pliki pdf (grafiki wektorowe). Jeśli checie zaprezentować gadżet z inną grafiką, to wszystkie historyczne loga znajdują się na pliki.paciak.pl w folderze BRANDING.

Zapraszam do wesołej twórczości!

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 4
      • mariomM Niedostępny
        mariom MotoAutyzm admin
        ostatnio edytowany przez

👀👀👀

Zły admin mariom

wtchrW 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
        • wtchrW Niedostępny
          wtchr MotoWarszawa @mariom
          ostatnio edytowany przez

@mariom nikt się nie zgłosił 😄 za mało czasu było 😄

mariomM 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
          • mariomM Niedostępny
            mariom MotoAutyzm admin @wtchr
            ostatnio edytowany przez

@wtchr tak jest, dokładnie to miałem Ci na zlocie powiedzieć, ale zapomniałem ;D Pomysł świetny! nawet myślałem o czymś, ale spojrzałem w kalendarz (długi weekend po drodze) i się poddałem, bo byłoby ciężko zdążyć coś fajnego ogarnąć.

Jeszcze nie patrzyłem w ankietę - ale byłbym za próbą z takim konkursem. Albo nawet mozna go zrobić “na sucho” - po prostu z propozycjami na jakieś ciekawe gadżety.

Zły admin mariom

SynCzurajaS 1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 3
            • SynCzurajaS Niedostępny
              SynCzuraja Bracia w Fazerze MotoPoDLAsie @mariom
              ostatnio edytowany przez

@mariom zgadzam się z Tobą, pomysł bardzo fajny i oryginalny, ale niestety czasu na realizację było trochę mało 😕

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 1
              • wtchrW Niedostępny
                wtchr MotoWarszawa
                ostatnio edytowany przez

Może to pomysł na rajd? Zrobić plebiscyt gadżetów i potem na rajd zamówić tylko te, które zyskały najwięcej głosów.

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 3
                • belkotB Niedostępny
                  belkot
                  ostatnio edytowany przez

Próbowałem zamówić naszywki bo chętnie bym sobie takie przyszył do kurtki, ale naszywki haftowane rozmiar min 12cm i te nasze musiałby być baaaardzooo okrojone.
                  Szukałem też drukowanych, ale znowu ściana- minimalny wymiar 9cm średnicy- a to jednak dość spore.

Dla mnie idealne to średnica to max 7cm (mniej więcej rozmiaru wlep).
                  Jakby ktoś wiedział gdzie takie zrobią proszę o namiary.

"W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie.
                  Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu."

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 2
                  • KubaGromK Niedostępny
                    KubaGrom Gokarty Warszawa Bracia w Fazerze Zlot MotoWarszawa
                    ostatnio edytowany przez

Pan chinczyk z ali pewnie zrobi. Customowe naszywki PrezesUwe są z ali

1 odpowiedź Ostatnia odpowiedź Odpowiedz Cytuj 4

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Zarejestruj się Zaloguj się
                    • Pierwszy post
                      Ostatni post