Zlot 7 - dzięki!
-
Kurz jeszcze nie opadł, póki emocje na ciepło. Chciałbym Wam wszystkim podziękować za wspaniale spędzony weekend!
@wtchr oraz ekipa @KubaGrom @ZimnaFoka @ruda @czuraj za organizację!
@madAlice za dopilnowanie by muzyka grała
Dodatkowo - bardzo się cieszę, że mogłem po latach zobaczyć @cycki @cycki2 na zlocie, jak i innych starych bywalców!
@Licuri @Cinek - za przedzlot środę i traskę na zlot!
@sebawo @Uwe @Licuri @Cinek za towarzystwo w domku
@sebawo na wspólną lotkę w sobotę
@Noriad @sebawo @Licuri @Cinek @SynCzuraja - za wspólne zwiedzanie muzeum “Polskie Drogi”. Nadal w sumie mam rozkminę o tym silniku PZInż 367, zrobionym na bazie Fiatowskiego 122B. Za wiele niestety nie znalazłem, później jeszcze pewnie postaram się pogrzebać, tak samo o v8 - PZInż 405 - jeśli ktoś coś znajdzie to chętnie się zaznajomię, bo te kolektory wydechowe i dolotowe nie dają mi spokoju ;D
@sebawo @Noriad @kasin @czuraj @merffy @Pill0t @Dzony @NutsCracker - i kto tam jeszcze grał w piłkę w piątek - za super meczyk, bez strat w ludziach i bez większych kontuzji. Nie pamiętam kiedy ostatni raz grałem w piłkę przed tym (będzie z parę lat), fajnie sobie przypomnieć

Całej masie innych osób, z którymi miałem okazję porozmawiać, pośmiać się, powygłupiać - tu chyba ciężko wymienić wszystkich, ale na pewno @Fasolka @grela @Marcin @czuraj @fotografwarszawiak @belkot @pinky_pe wszyscy wymienieni wyżej i niżej również.
@Noriad za Twoje próby wywrócenia motocykla @belkot przy użyciu wagi, chociaż liczyłem na paciaka w tym wszystkim, ale skubany pilnował tego ;D (żeby nie było - robili doświadczenie czy centralka czy boczna stopka moto będzie stabilniejsze).
Wszystkim tym, którzy dali kluczyki od moto i sobie pośmigałem w sobotę, ale w szczególności kudosek tutaj dla @Rin4U oraz @Serv za możliwość poorania terenu endurko! Było to dla mnie mega fajne doświadczenie i coś zupełnie nowego!
Wszystkim tym, których wyżej nie wymieniłem, bo zapomniałem - również dziękuję za wspólnie spędzony czas (i przepraszam, że się na indywidualne wymienienie nie załapaliście!)
Wspaniały to był zlot, bawiłem się świetnie. Kiedy następny raz się widzimy taką ekipą?

-

-
Jak to kiedy - widzimy się na rajdzie

Ja jestem zbyt leniwy, co by wszystkich wymieniać, więc powiem tylko tyle - @wtchr organizacja top, wszystko co się dało ogarnąć, zostało ogarnięte, nawet pogoda (chociaż słyszałem, że tutaj @belkot, @byrdniew i reszta ekipy pomagali swoimi tańcami xD)
P.S. super pomysł z naklejkami z nickami - w końcu mogłem parę starych twarzy połączyć z nickiem xD
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Zarejestruj się Zaloguj się